Back to All Events

drOOmbergen - Dag van de architectuur.

  • Kerk Oombergen 25 Oombergenstraat Zottegem, Vlaanderen, 9620 Belgium (map)

Festival van de architectuur - 22 SEPTEMBER 2019

Dag van de architectuur.

Op zondag 22 september openen over heel Vlaanderen en Brussel de deuren van opmerkelijke gebouwen en boeiende ontwerpbureaus.

Thema.

Kijk even om je heen. Wat zie je? Is je omgeving grijs, groen of bonte mix van kleuren? Denk nu even na. Is de ruimte om je heen optimaal benut of zouden we er meer kunnen uithalen? Verbind! Dat is de boodschap die we aan iedereen willen meegeven. Verbind gebouwen, funcies mensen. Begin bij jezelf of sla de handen in elkaar, en werk mee aan een gezondere leefomgeving, meer tijd en aantrekkelijke ruimte.

Ontdek Oombergen

De pastorietuin is inmiddels dankzij een enthousiast buurtteam omgevormd tot een nieuw groen dorpsplein en speelbos in symbiose met de nieuwe bewoners van de pastorie die ook dit stukje onroerend erfgoed nieuw leven inblazen. Ook voor de kerk ontwikkelen zich plannen en toekomstscenario’s die jullie op de dag van de architectuur kunnen ontdekken. Aitarchitecten toont daarnaast ook enkele inspirerende woon-, werk-, schoolprojecten hoe we in de toekomst anders kunnen samenleven. Kunstenaar Thijs Van der Linden ( Studio ARBOR ) stelt werk voor die omgeving, architectuur en mens vebindt.

Ait architecten en Studio ARBOR nodigen jullie uit in de Kerk Oombergen en pastorietuin - zondag 22 september 2019 doorlopend van 10h00-18h00.

D/a: Droombergen.

Earlier Event: September 8
KOOL @ Beringen